Home Lifestyle Film ‘Hereditary’ wordt door critici de engste horrorfilm in jaren genoemd

‘Hereditary’ wordt door critici de engste horrorfilm in jaren genoemd

Nope. Wij besterven het al bij het zien van de trailer.

‘Emotioneel terrorisme’ is hoe een criticus de nieuwste horrorsensatie ‘Hereditary’ omschrijft. En daar kunnen wij ons na het zien van de trailer wel iets bij voorstellen. Als je niet schreeuwend de zaal uit wil rennen, bereid je dan maar al mentaal voor. Want reacties van het publiek op Twitter lijken er niet om te liegen.

Een extreem ingewikkeld plot is er aan deze horrorfilm niet verloren gegaan. Een grootmoeder sterft, de dochter en haar gezin blijven verslagen achter en er lijken steeds vaker rare dingen te gebeuren. De beeldmontage, geluidseffecten, creepy personages en een bijzonder eng poppenhuis zorgen er daarentegen wel voor dat de film je naar verluidt geen seconde loslaat. Verwacht geen gore monsters of bloederige scènes, deze film zou je eerder een ander gevoel van angst geven dat moeilijk in woorden te omschrijven is. Hoewel deze Twitteraars het vrij duidelijk voor je hebben omschreven.

Anderen beweren dan weer dat je de trailer beter niet kan bekijken als je de film écht z’n werk wil laten doen. 

Dus, die trailer waarover we het hadden. Wil je ‘m nog zien? Ja? 

De film werd net voor het eerst getoond op het Sundance Film Festival. Wanneer hij bij ons in de zalen zal zijn, is nog niet aangekondigd.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.