Home Lifestyle HEBBEN: deze Boyfriend-pillow is ideaal voor eenzame nachten

HEBBEN: deze Boyfriend-pillow is ideaal voor eenzame nachten

Tijd voor lepeltje-lepeltje.

© megagadgets

Haat je het om alleen te slapen? Met deze Boyfriend pillow hoef je nooit meer in je eentje in bed te kruipen. Het kussen heeft de vorm van een arm die je de hele nacht door knuffelt.

Heb je er een hekel aan om alleen in jullie grote bed te kruipen als je hubby op vakantie of zakenreis is? Of ben je een happy single, maar hou je wel van het geborgen gevoel van lepeltje-lepeltje liggen? De Boyfriend Pillow is dé ideale oplossing. Het kussen heeft de vorm van een mannentorso en draagt zelfs een pyjama.

Origineel kerstcadeautje

Je kan je hoofd neervlijen op de borst en de arm lekker om je heen slaan. Die arm is trouwens verzwaard met een vulling, waardoor het écht lijkt alsof je vriend of toekomstige naast je ligt. Handig aan dit pluchen exemplaar is dat-ie niet snurkt, niet begint te woelen midden in de nacht of geen stinkende ochtendadem heeft.

Je kan de Boyfriend pillow hier online bestellen voor slechts 17,95 euro. Vaarwel koude en eenzame nachten, want op dit kussen slaap je gegarandeerd als een roosje. Het is trouwens ook een origineel kerstcadeautje voor je single vriendinnen die de man van hun leven nog moeten tegenkomen. Voor de tijger in bed zullen ze zelf moeten zorgen. Nighty night!

Lees ook: