Home Lifestyle Food HEBBEN: Action verkoopt superhandige mini-BBQ

HEBBEN: Action verkoopt superhandige mini-BBQ

Je klikt het toestel heel gemakkelijk in elkaar waardoor je het overal mee naartoe kan nemen.

© Maria Fernanda Gonzalez via Unsplash

Een zomer zonder barbecue is als een zwembad zonder water of als Netflix zonder chill. Daarom verkoopt Action nu een superhandige mini-BBQ die je overal mee naartoe kan nemen.

Je zou het niet zeggen als je momenteel naar buiten kijkt, maar het barbecueseizoen staat wel degelijk voor de deur. En wat is er heerlijker dan de geur van een lekker stukje vlees of vis op de BBQ op een zalige, warme zomeravond? Juist ja, niets! Behalve natuurlijk twee stukjes vlees! Mensen zonder tuin of wie niet zo veel plaats heeft om een groot toestel te zetten, springen een dezer dagen best eens binnen bij Action. De winkel verkoopt vanaf vandaag namelijk een superhandige mini-BBQ.

Zonder gereedschap

Dit exemplaar in een mooie rode kleur kan je heel gemakkelijk in elkaar klikken zonder gereedschap en meet slechts 28 op 36 op 44 centimeter, waardoor je het overal zonder problemen mee naartoe kan nemen. Begint het zonnetje te schijnen? Gooi de compact barbecue in je koffer of probeer hem vast te binden op je fiets, rij naar je vrienden of zoek samen een leuk plekje uit en beleef een heerlijke avond.

De mini-BBQ is beschikbaar tot 14 mei, zolang de voorraad strekt, bij Action en kost slechts 9.95 euro. Wij rennen naar de dichtstbijzijnde Action en doen nog vlug een zonnedansje!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.