Home Lifestyle Warner Bros. wil in 2023 een ‘Harry Potter’-themapark openen in Tokio

Warner Bros. wil in 2023 een ‘Harry Potter’-themapark openen in Tokio

Wij weten alvast naar waar we binnen 3 jaar op vakantie willen!

harry potter
© Warner Bros.

Hoewel de eerste ‘Harry Potter’-film 19 jaar geleden (!) uitkwam, hebben ze bij Warner Bros. nog grootse plannen met het verhaal. Zo willen ze in 2023 een ‘Harry Potter’-themapark openen in Tokio en wij beginnen nu alvast met sparen!

Overal ter wereld kan je ‘Harry Potter’-fans terugvinden en daarom zijn ze bij Warner Bros. van plan om nog een themapark over het magische verhaal te openen. Zo is er in Londen al een ‘Making of Harry Potter’-attractie die bijzonder populair is en daarom komt er nu een gelijkaardig concept in Tokio, Japan. Wij weten alvast wat onze volgende reisbestemming zal worden!

‘Harry Potter’-themapark

Het themapark dat de deuren zal openen in Tokio zal dus heel erg lijken op dat van Londen, maar het park zal een aantal nieuwe en verbeterde snufjes kennen. Verder zal deze nieuwe ‘Harry Potter-‘attractie openen in de buurt van het historische Toshimaen Amusement Park. Deze laatste sluit normaal gezien eind augustus de deuren.

Wat mag je nu precies verwachten? Je zal bijvoorbeeld een rondleiding kunnen volgen die je een kijkje achter de scherm geeft en daarnaast zullen er ook heel wat props uit niet alleen de ‘Harry Potter’-films, maar ook uit de ‘Fantastic Beasts’-films aanwezig zijn. Verder zal het park werkelijk gigantisch worden. Er wordt geschat dat je minstens een halve dag nodig hebt om alles goed te verkennen.

Daarnaast zal niet alleen de binnenkant geïnspireerd zijn door de magische wereld, maar ook de buitenkant zal er erg bijzonder uitzien. Zo zal je langs buiten al enkele bekende natuurelementen en mythische wezens uit de film kunnen spotten. Afspraak dus in 2023 in Tokio!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.