Home Lifestyle Film ZALIG: in deze Londense ‘Harry Potter’-pub kan je magische drankjes brouwen

ZALIG: in deze Londense ‘Harry Potter’-pub kan je magische drankjes brouwen

Je krijgt een gewaad én een toverstok.

Harry Potter-fans zetten een bezoekje aan The Cauldron in Londen maar beter op hun bucketlist. Je kan in die pop-up namelijk in een gewaad en met een toverstok magische drankjes maken zoals op Zweinstein.

We houden van Harry Potter en alles wat zijn magische wereld inhoudt, maar als we heel eerlijk mogen zijn, is dat boterbier écht niet te drinken. Bier, karamel en slagroom blijft een combinatie die we liever aan onze verbeelding overlaten. Gelukkig serveren ze in The Cauldron, een Londense pop-uppub geïnspireerd op Harry Potter en andere magische films, andere drankjes.

Je mag er namelijk zélf aan de slag om je eigen magisch brouwsel te maken. Daarvoor krijg je een tovenaarsgewaad én een interactieve toverstok. De bedoeling is dat je twee cocktails maakt met behulp van moleculaire stoffen die spectaculaire reacties geven als je ze mixt (lees: ze beginnen te roken of schuimen, of ze vliegen zelfs in brand).

Betoverende elixirs

Je voelt je onmiddellijk in de chemieles, met het grote verschil dat je deze keer je experimenten wél mag opdrinken. Potterheads die de komende maanden van plan zijn om een citytrip te maken naar Londen, kunnen hier boeken voor The Cauldron Magical Cocktail Experience. Een ticketje kost € 34, de drankjes zijn uiteraard inbegrepen. Voor die prijs mag je een kleine twee uur in de huid van Harry, Hermelien, Ron of andere tovenaars en heksen kruipen.

Wie binnenkort naar New York gaat, kan zich ook even in Zweinstein wanen. Ook daar bevindt zich tot en met februari een magisch café waarin je zelf je betoverende elixirs kan brouwen. De adressen en alle info vind je op hun site.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.