Home Lifestyle Film FUN FACT: deze twee ‘Harry Potter’-acteurs zijn in het echte leven vader...

FUN FACT: deze twee ‘Harry Potter’-acteurs zijn in het echte leven vader en zoon

Wist jij het al?

harry potter
© Warner Bros.

Nog steeds duiken er details op uit de ‘Harry Potter’-films die we nog niet opgemerkt hebben en vandaag hebben we weer een nieuwtje ontdekt. Wie al eens goed naar de namen van de cast gekeken heeft, had het waarschijnlijk al gezien, maar wist je dat onderstaande twee acteurs stiekem vader en zoon zijn? Wij alvast niet!

Als echte Potterheads denken we vaak alles te weten over de films, maar regelmatig betrappen we er onszelf op dat we toch niet helemaal mee zijn. Zo waren er een aantal details uit de ‘Harry Potter’-films ons nog nooit opgevallen en ook nu hebben we weer een nieuwigheid ontdekt. Twee acteurs uit de magische saga blijken in het echte leven namelijk vader en zoon te zijn.

Het personage van Alastor ‘Dwaaloog’ Dolleman wordt gespeeld door de Ierse acteur Brendan Gleeson. Brendan heeft in het echte leven twee zonen waarvan eentje ook een acteur is. Zo speelt zijn zoon Domhnall Gleeson mee in de ‘Star Wars’-franchise, maar in het verleden had hij ook een rol in ‘Harry Potter’. Hier speelde hij de rol van Bill Wemel. Wij hadden de connectie tussen beide acteurs nog nooit opgemerkt en konden dan ook niet anders dan onze ontdekking met jullie te delen!

Lees ook: