Home Lifestyle Film Er is een derde film over Harry en Meghan in de maak

Er is een derde film over Harry en Meghan in de maak

'Harry & Meghan: Escaping the Palace' zal over de tumultueuze Megxit gaan.

Harry en Meghan film
© getty

Het leven van prins Harry en Meghan Markle wordt in een trilogie gegoten. Er verschenen eerder al twee films over het koppel en binnenkort starten de opnames van de derde film in de franchise. Die belooft lekker juicy te worden…

In 2018 verscheen ‘Harry & Meghan: A Royal Romance‘ op het witte doek, een film over hoe hun relatie tot stand kwam. Een jaar later kreeg die film al een vervolg: ‘Harry & Meghan: Becoming Royal‘ over hun leven als pasgetrouwd royaltykoppel. Nu is er een derde film in de maak die zo goed als volledig in teken zal staan van hun breuk met het koninklijk paleis. Die krijgt de dramatische titel ‘Harry & Meghan: Escaping the Palace’. ‘De film zal onthullen waarom ze écht afstand namen van hun koninklijke titels’, aldus de Amerikaanse zender Lifetime die de film voor zijn rekening zal nemen.

Casting

Daarnaast zou de prent ook dieper ingaan op de vetes tussen Meghan en Kate Middleton en tussen Harry en zijn broer William en papa Charles. Ook hun ruzies met de pers zou belicht worden. Momenteel is de casting aan de gang.  In de vorige twee films speelden verschillende acteurs het koppel: Murray Fraser en Parisa Fitz-Henley in ‘A Royal Romance’ en Charlie Field en Tiffany Smith in ‘Becoming Royal’. Of er ook nu nieuwe acteurs ingeschakeld zullen worden, is nog niet helemaal duidelijk. Wat sowieso wel al onveranderd blijft, is dat Meredith Finn en Michele Weiss, die de twee voorgaande films produceerden, ook ‘Escaping the Palace’ zullen produceren. Ook zullen schrijver Scarlett Lacey en regisseur Menhaj Huda aan de derde film in de franchise werken.

Wanneer de film precies uitgebracht zal worden, is nog niet helemaal duidelijk. Als we Deadline mogen geloven, staat de productie al binnen enkele weken op de planning en zou de film tegen eind 2021 klaar moeten zijn. De aankondiging van de film komt trouwens iets meer dan twee weken nadat Meghan en Harry’s veelbesproken CBS-interview met Oprah Winfrey werd uitgezonden. Toeval?

Lees ook: