Home Lifestyle ZIEN: ouders doen hun kinderen opnieuw geloven dat ze al hun halloweensnoep...

ZIEN: ouders doen hun kinderen opnieuw geloven dat ze al hun halloweensnoep opaten

Deze YouTube-uitdaging is een jaarlijkse, hilarische traditie in de talkshow van Jimmy Kimmel.

© YouTube Jimmy Kimmel Live

De 31ste oktober is ondertussen al even voorbij, maar de jaarlijkse halloweengrap van Jimmy Kimmel willen we je niet onthouden. De presentator riep opnieuw tal van ouders op om hun kinderen beet te nemen door te zeggen dat ze al hun ‘trick or treat‘-snoep opaten.

Voor volwassenen is Halloween hét uitgelezen moment om nog eens de verkleedkoffer in te duiken en een avondje in de huid van een of andere superheld of griezelmonster te kruipen. Kinderen zijn vooral geïnteresseerd in het ‘trick or treat‘-aspect waarbij ze kilo’s gratis snoep krijgen door in de buurt aan elk huis aan te bellen in hun schattige kostuumpjes.

Geroep, traantjes en teleurgestelde gezichtjes

Jimmy Kimmel heeft de voorbije acht jaar speciaal voor deze ‘feestdag’ een geniale prank bedacht. In zijn talkshow ‘Jimmy Kimmel Live’ roept hij ouders op om hun kinderen wijs te maken dat zíj al de halloweensnoep van hun kindjes naar binnen speelden. De beste YouTube-filmpjes verdienen enkele dagen later een plekje in zijn programma.

Verschillende mama’s en papa’s kropen voor het negende jaar op rij dus opnieuw in de huid van de boeman en lieten hun nageslacht geloven dat ze zó veel honger hadden dat ze al hun chocolade, zuurtjes en chips verorberden. Het gevolg? Veel geroep en getier, nog meer traantjes, teleurgestelde gezichtjes én zelfs eentje die de politie gaat bellen. Hi-la-risch!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Kan je er niet genoeg van krijgen? Bekijk dan zeker de edities van de afgelopen jaren:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.