Home Lifestyle Food HAHA: maak een lolly van je eigen gezicht

HAHA: maak een lolly van je eigen gezicht

Met deze 'Face Lickers' lik je zonder gêne aan jezelf of je crush...

Firebox

Het complimentje ‘Je bent om op te eten’ mag je nu letterlijk nemen, want je kan bij Firebox een lolly bestellen van je eigen hoofd. (Of dat van je crush, om lieve likjes te geven.)

Op de catwalk van Gucci zagen we onlangs modellen met hun eigen hoofd onder de arm paraderen. Het was de start van een nieuwe hype op Instagram, namelijk de #GucciChallenge, waarbij je voor de grap zogezegd een hoofd vasthoudt. De ‘Face Licker’ is de nieuwste uitvinding van Firebox, en die past volledig bij voornoemde trend.

@bigpictureru в деле #guccichallenge

A post shared by ▪️Maria Fomicheva▪️ (@greedy_cookie) on

Portret

De shop maakt namelijk lolly’s van je hoofd. Kleine, ronde bolletjes op een stokje zijn blijkbaar niet meer hip, want voortaan lopen we allemaal rond met een portret van onszelf – of van een andere persoon – waar we lustig aan kunnen likken. Yum! Het enige wat je moet doen om jezelf of je liefste in een écht ‘zoetje’ om te toveren, is een foto en een korte beschrijving van jezelf of die persoon uploaden op de site van Firebox.

Tuttifrutti

De lolly’s worden met de hand gemaakt en zijn dus stuk voor stuk uniek. Ze hebben een lekkere tuttifruttismaak en zijn bovendien veganistisch. Je zal wel een tijdje mogen likken voor het snoepgoed op is, want de lolly is zowat even groot als een echt hoofd. Je kan jouw exemplaar online bestellen, maar hou er rekening mee dat het zeker een tweetal weken duurt voor je gepersonaliseerde snoepje aan huis wordt geleverd.

Origineel

Een lolly kost 45,79 euro. Best wel prijzig, maar in ruil daarvoor krijg je een origineel cadeautje voor je lief, je bff of jezelf. Tenminste, als je even je gêne aan de kant kan schuiven om in plein public aan een reallife hoofd te likken.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.