Home Lifestyle Film TikTokker ontdekt gruwelijk detail in Disneyfilm ‘The Lion King’

TikTokker ontdekt gruwelijk detail in Disneyfilm ‘The Lion King’

Het heeft iets te maken met de dood van Mufasa...

The Lion King
© Disney

Is jouw favoriete Disneyfilm aller tijden ook ‘The Lion King’ en bekeek je de prent – én de live-actionremake – ondertussen al zo’n slordige 33 keer? Toch is het gruwelijke detail dat TikTokker Christian Jones ontdekte je waarschijnlijk nog niet opgevallen. Pas op, het is niet voor gevoelige zieltjes.

We hebben allemaal gehuild toen Simba’s papa overleed in ‘The Lion King’. Door al die traantjes heen, heb je waarschijnlijk nog nooit opgemerkt dat Mufasa’s lichaam nergens meer te bespeuren is na zijn tragische dood. TikTokker Christian Jones vroeg zich dit, zessentwintig jaar na datum, wel af en het antwoord erop is om het nog zacht uit te drukken behoorlijk gruwelijk!

Lichtjes in shock

Zoals elke Disneyfan weet, duwt Scar zijn broer Mufasa uit jaloersheid van een klif in de hoop zo zelf koning te worden. Enkele seconden later passeert een losgeslagen kudde gnoes waardoor de leeuw als hij de val al zou overleefd hebben, helemaal vertrappeld wordt. Christian kon te midden van al dat drama en verdriet toch rationeel nadenken en heeft een verklaring voor het feit dat het lijk van Mufasa spoorloos verdwenen is.

Uit zijn onderzoek blijkt dat geen enkel ander dier een leeuw opeet, behalve een andere leeuw! In een andere scène zien we hoe Scar in zijn grot met enkele botten speelt. Hij heeft zelf op een gegeven moment een schedel vast en een kleine zoektocht op internet leert Christian dat deze verdacht veel lijkt op die van een leeuw. Als hij dit alles met elkaar verbindt, komt hij tot de conclusie dat Scar niet enkel zijn broer vermoordde, maar hem daarna ook nog eens oppeuzelde!

@classyking0Me and @notalexislol just figured this out ##fyp ##foryou ##lionking ##simba ##mufasa♬ Browser History OST – Jai P.

Oké, wij zijn lichtjes in shock. En we zijn niet de enigen. De TikTok-video werd al meer dan acht miljoen keer bekeken en mensen van over de hele wereld vallen bijna letterlijk van hun stoel bij deze ontdekking.

Lees ook: