Home Lifestyle OEPS: een grote penis en een spiraaltje, lukt dat wel in bed?

OEPS: een grote penis en een spiraaltje, lukt dat wel in bed?

Heeft jouw (bed)partner het al eens 'voelen zitten'?

© Getty

Je voorzorgen nemen en een spiraaltje laten plaatsen is zo gebeurd, maar wat als (blijkt dat) jouw bedpartner wel heel groot geschapen is? Kunnen jullie dan nog wel pijnloos seksen? Of moet je die onenightstand dan toch op het laatste nippertje afzeggen?

Er zijn nauwelijks risico’s verbonden aan vrijen met een spiraaltje, en vrijen met een spiraaltje én grote penis zou geen probleem mogen zijn. Het spiraaltje bevindt zich in de baarmoeder, dus nog een stukje boven de vagina. Als je seks hebt, penetreert de penis de vagina en niet de baarmoeder, hoe piepklein of reuzegroot hij ook mag zijn.

Het is wel mogelijk dat jouw bedpartner het draadje dat aan je spiraaltje hangt, kan voelen tijdens het heetst van de strijd. Dat kan het geval zijn als het draadje te lang is. Zijn sommige standjes onaangenaam voor jouw lover, omwille van dat draadje? Ga dan langs bij je gynaecoloog en laat het draadje een beetje inkorten. Het probleem is in 1-2-3 opgelost en jullie kunnen weer zonder zorgen de lakens delen!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.