Home Lifestyle YES: dankzij deze vliegtuigmaatschappij vliegen we binnenkort voor een prikje naar New...

YES: dankzij deze vliegtuigmaatschappij vliegen we binnenkort voor een prikje naar New York

Brussel-New York voor amper € 149. Waar kunnen we boeken?

Staat New York boven aan je reisbucketlist, maar is je portefeuille helaas niet goed genoeg gevuld om het tripje te bekostigen? De Deense lowcostmaatschappij Primera Air komt naar ons land en opent drie nieuwe lijnen tussen Brussel en de Verenigde Staten. Eentje daarvan is New York, en de prijs is echt waanzinnig laag!

Carrie Bradshaw-gewijs je hand in de lucht steken om een taxi te roepen, een koffie on the go bestellen om daarna rond te struinen in Manhattan of te genieten van die overheerlijke hotdog op de hoek van de straat… New York is calling. En nu meer dan ooit, want de Deense lowcostmaatschappij Primera Air zal binnenkort voor minder dan € 150 de Atlantische Oceaan overvliegen. Nope, geen grap.

New York, Boston en Washington

Vanaf het voorjaar van 2019 (nog een beetje geduld, dus) zullen we in Brussel een rechtstreekse vlucht kunnen nemen naar New York, Boston en Washington. De eerste vluchten tussen Brussels Airport en Newark International Airport, vlak bij New York – met een basisprijs van € 149 voor een enkele trip – zijn gepland op 9 mei 2019 t. Jawel, dat is nog steeds niet al te gek als je weet dat je tegenwoordig al snel € 300 voor een enkele vlucht neertelt. Vluchten naar Washington zullen op 2 juni vertrekken en ongeveer € 189 kosten. Vanaf 4 juni kan je ook naar Boston voor € 149. Ready, set, go?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.