Home Lifestyle Food OMG: dit gigantische Kinder Surprise-ei bestaat echt

OMG: dit gigantische Kinder Surprise-ei bestaat echt

Alleen zal de paashaas een serieuze omweg moeten maken om het tot bij ons te krijgen.

© Tom Morel via Unsplash

We krijgen maar geen genoeg van paaseitjes de laatste dagen (lees: weken), maar waarom moeten al die eitjes nu net zo klein zijn? Iets waar ze bij Kinder Surprise net zo over denken, want voor Pasen heeft het merk namelijk een extra groot exemplaar van hun befaamde eitje uitgebracht.

Technisch gezien valt het Kinder Surprise-ei niet onder de categorie paaseieren but we’ll take it. Voor hun paascollectie bracht het merk namelijk een speciale editie van het eitje uit. Niet met een vulling of een speciaal kleurtje, maar men koos voor een extra groot exemplaar. Eentje van 220 gram om precies te zijn. Mmmm!

De eitjes die wij kennen, wegen 20 gram. Het exemplaar dat voor Pasen in de winkels ligt, is dus heel wat groter. Challenge accepted, denken wij dan. Verder werd er dus niets veranderd aan het chocolaatje. De romige smaak is hetzelfde gebleven, maar je kan er dus alleen wat langer van genieten. Aan de binnenkant zit er nog steeds een speelgoedje en voor de gelegenheid kan je kiezen uit drie verschillende figuurtjes. Een minion, een ninja turtle of een van de powerpuff girls.

Helaas is het gigantische ei (momenteel) niet bij ons verkrijgbaar, maar je weet nooit wat de paashaas komt brengen natuurlijk. Wij duimen alvast dat wij een exemplaar in ons mandje mogen vinden.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.