Home Lifestyle Food Geen fan van spruitjes? Deze lust je ongetwijfeld!

Geen fan van spruitjes? Deze lust je ongetwijfeld!

Er zit een heel verrassend ingrediënt in.

Shutterstock

Brussels sprouts of spruitjes. Ons land is er wereldwijd bekend om, maar toch zijn heel wat mensen niet zo’n grote fan van de groene bolletjes. Deze speciale variant brengt daar nu verandering in.

Spruiten associëren we niet meteen met ons favoriete gerecht. We zullen ze wel opeten, als we moeten of uit beleefdheid, maar ze vrijwillig kopen? Nèh! Maar voor de spruitjes van Firebox maken we met veel plezier een uitzondering. Deze exemplaren halen we zelfs met veel plezier boven tijdens een avondje bingewatchen in de zetel. What?!

Gin

De spruitjes zien er volledig normaal uit. Zo hebben ze de typische vorm en groene kleur, maar eigenlijk hebben ze niks meer te maken met de ‘vieze’ groente. De Boozy Brussels bestaan uit heerlijke witte en melkchocolade, en de vulling is gemaakt van de award winning McQueen Sweet Citrus Gin. Yum!

1 april

1 april valt dit jaar op Pasen, dus wil je de twee combineren: koop dan een doosje van deze paasspruitjes! Ze kosten 9,19 euro en je kan ze hier bestellen bij Firebox. In de verpakking zitten acht handgemaakte exemplaren, ideaal om heerlijk op te peuzelen zonder je achteraf schuldig te voelen. Leuk extraatje: ze zijn ook geschikt voor vegetariërs.

Lekker

De reacties op deze ‘spruitjes’ zijn alleszins heel lovend: ‘Ziet eruit als spruitjes, smaken hemels!’, ‘Ik kocht ze voor mijn vriendje, maar ik at ze uiteindelijk allemaal zelf op. Zo lekker’ en ‘Van deze spruitjes krijg ik niet genoeg’. Meer ‘groenten’ eten, is voortaan geen enkel probleem.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.