Home Lifestyle YES: de populaire game SingStar is helemaal terug van weggeweest

YES: de populaire game SingStar is helemaal terug van weggeweest

Ook Buzz kreeg een waardige opvolger!

Word jij ook warm nostalgisch vanbinnen als je terugdenkt aan de tijd dat je met je beste vriendinnen luidkeels zat mee te zingen op Maroon 5 en Sonny & Cher op SingStar? Goed nieuws, want de populaire game is helemaal terug van weggeweest! En laat Kerstmis nu net de ideale periode zijn om samen met familie en vrienden achter de micro te kruipen.

Een virtuele micro, that is. Want met de nieuwste spelletjes van PlayLink gebruik jij je smartphone of tablet als controller of microfoon. Zo haal je de ware ABBA in jezelf naar boven, zing je mee op Sia of word je emotioneel op Adeles ‘Hello’. Afgezien van je nieuwe micro is alles net zoals vroeger. Ook ons enthousiasme werd er niet minder op. Niet alleen SingStar werd in een nieuw jasje gestoken. Ook de populaire quiz Buzz kreeg een waardige opvolger onder de naam ‘Knowledge is Power‘. Niets zo leuk als je vrienden en familie verslaan tijdens een rondje quizzen. Vooral als ze zelf erg competitief zijn ingesteld 😉

Helemaal nieuw is het hilarische spel ‘That’s You!‘, waarin je elkaar écht leert kennen door middel van selfies, tekenopdrachten, grappige vragen en andere spelletjes. Mag het wat spannender? Dan is de detective game ‘Hidden Agenda‘ jouw spel. Samen met je medespelers maak je jacht op een seriemoordenaar, maar één iemand is de mol en probeert het spel te manipuleren. Spannend!

SingStar PlayLink PlayStation

Kan jij niet wachten om de micro in de hand te nemen of je vrienden uit te dagen voor een grappige quiz? Je koopt een box met de vier games voor slechts € 29,99 bij Bol.com.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.