Ga jij proeven?
MUST VISIT/TASTE: Foodmaker-pop-up serveert deze winter maaltijden in eetbare borden
Restaurantketen Foodmaker opent vrijdag een pop-uprestaurant in Hasselt. En niet zomaar eentje... Het restaurant zal zijn biologische maaltijden in eetbare borden serveren.
In de Hasseltse Foodmaker-pop-up zullen bezoekers een aantal biologische gerechten uit de Foodmakerkeuken ontdekken in eetbaar servies. Op die manier probeert Foodmaker wegwerpverpakkingen te elimineren.
In de verse gerechten van Foodmaker zitten bovendien geen toegevoegde bewaarmiddelen, geen toegevoegde smaakstoffen en geen geraffineerde suikers. Het belooft een heus, maar gezond smakenfestijn te worden, daar in Hasselt!
Met Jeroom op de koffie
Bovendien zullen in de pop-up koffietasjes van de hand van cartoonist Jeroom te verkrijgen zijn. Je betaalt € 5 voor een koffietasje mét koffie.
https://www.instagram.com/p/BPugo1kh4Ua/
Wat?
Deze zes lekkere gerechtjes en soepjes zijn in eetbaar servies te verkrijgen in de pop-up:
- Chili con carne (glutenvrij)
- Indian curry (vegan, gluten- en lactosevrij)
- Italian Penne (vegetarisch)
- Miss Coco (Zoete aardappelsoep met rode linzen en kokosmelk)
- Mr Bean (Tomatensoep met bonen)
- Mr Detox (Spinaziesoep met broccoli en boerenkool)
Waar?
TheList Design & Food Market
TT Center in Hasselt, St-Jozefstraat 10
Wanneer?
Open vanaf vrijdag 1 december tot en met 28 januari.
Vrijdag, zaterdag en zondag: van 11u tot 19u.
Van maandag 18 december tot en met zondag 17 januari: elke dag open behalve op 25 december.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier