Home Lifestyle Food YUM: Je kan bij Starbucks nu ook amandelmelk bestellen

YUM: Je kan bij Starbucks nu ook amandelmelk bestellen

Het kost je wel iets meer

Instagram:starbucks
Je kon al kiezen voor sojamelk of kokosmelk, maar Starbucks gaat hun aanbod nog meer uitbreiden. De keten komt nu ook met amandelmelk op de proppen, en daar zijn heel wat Starbucks-lovers dolenthousiast over.

Je zal voorlopig alleen in de Verenigde Staten voor amandelmelk kunnen kiezen, maar er wordt wel verwacht dat het ook snel in andere landen beschikbaar zal zijn. Vaak worden nieuwe producten eerst daar uitgetest en als klanten er positief op reageren, wordt het wereldwijd geïntroduceerd.
 

Starbucks zelf zegt dat ze hun eigen amandelmelk gecreëerd hebben op basis van een speciaal recept. Het zou zowel bij hun warme als koude drankjes moeten passen. De amandelmelk komt er omdat het meer dan 95.000 punten kreeg op de Starbucks Idea-website. Het is bovendien niet alleen lekker, maar ook gezonder dan gewone melk. Er zit namelijk veel minder suiker in.
 

Fans op Twitter reageren alvast héél positief, dus hopelijk hoeven we niet al te lang te wachten voor de amandelmelk ook bij ons op het menu staat:
 

Wil je nog meer lezen over Starbucks:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.