Home Lifestyle Food Aan deze Oreo Hot Cocoa Mix willen wij ons dit najaar verwarmen

Aan deze Oreo Hot Cocoa Mix willen wij ons dit najaar verwarmen

Mmmm!

chocolademelk
Instagram: junkbanter

Nu het officieel herfst is, ruilen we onze glaasjes sangria met plezier in voor een tas warme chocolademelk. De klassieke variant met melkchocolade blijft een topper, maar wij hebben een nieuwigheid gevonden die we meteen willen uitproberen. Enter: Oreo Hot Cocoa Mix.

Je handen verwarmen aan een tas warme chocolademelk op een koude herfstdag? Za-lig als je het ons vraagt en wij hebben meteen iets gevonden wat we willen proberen. In de Verenigde Staten heeft er namelijk iemand Oreo Hot Cocoa Mix ontdekt. Je leest het goed: een warme chocolademelk die smaakt naar onze favoriete koekjes. Mmmm…

Instagramaccount @junkbanter heeft het product alvast een keertje uitgeprobeerd en wist ons het volgende te vertellen. ‘Het is een normaal chocoladepoeder, maar dat met ministukjes Oreo in. De chocolademelk is iets donkerder dan normaal en je ziet de Oreokruimels zelfs drijven’.

De mix werd gespot in een Walmart, maar er is nog geen officiële releasedatum bekend. Kan je niet zo lang wachten? Mix dan enkele Oreokoekjes fijn, meng deze met wat chocoladepoeder en voeg vervolgens warme melk toe. Schol!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.