Home Lifestyle Food HOTSPOT: je kan nu koffie in een ijshoorntje krijgen bij onze noorderburen

HOTSPOT: je kan nu koffie in een ijshoorntje krijgen bij onze noorderburen

Vorig jaar zagen we een nieuwe foodtrend opkomen, namelijk koffie in een ijshoorntje. En als zoiets gebeurt, duurt het nooit heel lang vooraleer een of andere slimmerik in de buurt meesurft op de golf en een zaak opent waar dat trendy eten geserveerd wordt. Et voilá, je kan nu koffie in een hoorntje drinken – of is het eten? – in Amsterdam!

The Cone Masters is eigenlijk een schoolproject van vier Nederlandse studenten Bedrijfskunde. Eén van hen, Floris, dronk voor het eerst een koffie in een hoorntje in Zuid-Afrika en vond dat de geniale uitvinding naar Nederland moest komen. En zo geschiedde! De koffiebar is wel een pop-up, dus je zal heel snel moeten zijn als je 't eens wil proberen. De jongens houden The Cone Masters open tot en met 18 juni. Je vindt hen op Vijzelgracht 41.

 

A post shared by TheConeMasters (@theconemasters) on

Wat er dan zo speciaal is aan die koffie in een hoorntje? Wel de binnenkant van de cones is bedekt met chocolade, en je kan zelf kiezen tussen witte, pure of melkchocolade. Door de chocolade krijgt je koffie een zoetere afdronk, just the way we like it! Het barretje ziet er trouwens ook gewoon heel schattig uit. Plus, Amsterdam is altijd een goed idee. Spontane citytrip: check!

koffie hoorntje

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.