Home Lifestyle Food Aldi brengt zijn adventskalender gevuld met wijn nu ook naar Nederland

Aldi brengt zijn adventskalender gevuld met wijn nu ook naar Nederland

Roadtrip, anyone?

Vorig jaar heeft Aldi een adventskalender op de markt gebracht en niet zomaar eentje. De kalender was namelijk gevuld met 24 miniflesjes wijn (halleluja!). Helaas voor ons was deze enkel in het Verenigd Koninkrijk verkrijgbaar, maar nu brengt de supermarktketen het hebbeding al iets meer onze richting uit.

In Engeland was de adventskalender een groot succes en daarom brengen ze hem bij Aldi dit jaar ook in Nederland uit. Toch al iets meer bij ons in de buurt, denken wij dan! Achter elk deurtje van de kalender schuilt een miniflesje wijn van ca. 200 milliliter. Bovendien zit er voor elke wijnliefhebber iets in, want je kan er zowel rode en witte wijn als schuimwijn in terugvinden.

Het item is vanaf maandag 29 oktober verkrijgbaar bij alle Aldi-winkels in Nederland. Voor de box betaal je 49,99 euro en je kan er maar beter snel bij zijn, want op = op. Wij hebben alvast een dag verlof aangevraagd, want voor een adventskalender gevuld met wijn rijden wij met plezier even de grens over. Ho ho hooo!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.