Home Lifestyle Food MMM: je kan de Flamingo Frappuccino nu proeven in Starbucks

MMM: je kan de Flamingo Frappuccino nu proeven in Starbucks

Deze limited edition is van 17 tot en met 21 juni verkrijgbaar.

flamingo frappuccino
© starbucks & s ratanak via unsplash

Starbucks heeft een nieuw, zomers drankje: de Flamingo Frappuccino. Deze roze lekkernij met ruby chocolade is een limited edition en is daarom slechts enkele dagen verkrijgbaar in de Belgische vestigingen.

Niks schreeuwt meer zomer dan een verfrissende frappuccino! En bij Starbucks kunnen ze dit lekkere drankje als de beste in elkaar flansen. De koffieketen komt om de zoveel tijd op de proppen met een specialleke, maar helaas zijn die meestal enkel te verkrijgen in Amerika. Zo voegde Starbucks eind mei de Flamingo Frappuccino toe aan hun menukaart in een aantal vestigingen. En het drankje ziet er even vrolijk uit als het klinkt! Het is gemaakt van ijs, melk, frambozensiroop, stukjes ruby chocolade en slagroom.

Limited edition

De veredelde milkshake wordt enkel in bepaalde vestigingen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika verkocht. Zo zagen we het al opduiken bij onze Britse vrienden op Instagram. Goed nieuws voor bij wie het water al in de mond liep, want dit keer kunnen ook wij profiteren van hun nieuwste uitvinding! Starbucks Belgium plaatste namelijk op hun Facebookpagina dat de flamingo ook bij hen geland is.

Wees er wel snel bij, want deze limited edition is enkel verkrijgbaar vanaf vandaag woensdag 17 juni tot en met zaterdag 21 juni, en dat zolang de voorraad strekt.

Nog meer lekkers: