Home Lifestyle Winnares Flair Start-Up Contest 2016 lanceert accessoirelabel voor honden Pawdenco

Winnares Flair Start-Up Contest 2016 lanceert accessoirelabel voor honden Pawdenco

Geniet nu van 10% korting op de webshop van Pawdenco dankzij Flair!

Valerie Vanden Eynde, winnares van onze Flair Start-Up Contest 2016, lanceerde zonet een gloednieuw accessoirelabel… voor honden! Bij Pawdenco vind je de schattigste bandana’s en strikjes voor je trouwe viervoeter. Bovendien ontvang je dankzij Flair de komende week 10 % korting op je aankopen in de webshop. Paw-fect!

Twee jaar geleden won de Limburgse Valerie Vanden Eynde onze Flair Start-Up Contest met Compani Valli, een privégezelschapsdienst voor ouderen en mensen met een beperking. Vandaag gooit ze het over aan andere boeg.

Met Pawdenco – een samenstelling van ‘paw’ (Engels voor ‘poot’) en podenco (het ras van Vanden Eyndes honden Bolt en Floo) – wil de winnares jouw trouwe viervoeter van leuke accessoires voorzien, zoals bandana’s en strikjes.

‘Ik ontwierp al langer bandana’s voor mijn honden toen iemand me op Instagram een bericht stuurde met de vraag of ik er ook eentje voor haar hond wilde maken’, vertelt Valerie. ‘Voor ik het wist, was Pawdenco geboren.’

Twee bandana’s voor de prijs van één

Valerie – wier honden Bolt en Floo model stonden voor het logo van Pawdenco – maakt alle bandana’s en strikjes volledig zelf met de hand. Elke bandana heeft een bedrukte voorkant en een effen achterkant. ‘Zo heb je twee bandana’s voor de prijs van één’, stelt Valerie.

De stoffen koopt Valerie op beurzen en in lokale stoffenwinkels. ‘Ik ga steeds op zoek naar stoffen in vrolijke kleuren en met grappige motiefjes‘, aldus Valerie.

Jarenlang zocht ik naar een hobby waarin ik mezelf kon verliezen. Vandaag heb ik mijn eigen label.

Dat ze vandaag aan het hoofd staat van haar eigen bedrijf had Valerie nooit durven te dromen. ‘Jarenlang zocht ik naar een hobby waarin ik mezelf kon verliezen. Ik was altijd meer het type van de extreme sporten.’ Toen ze met naald en draad aan de slag ging, verraste ze zichzelf nog het meest. ‘En kijk, nu heb ik mijn eigen label’, lacht Valerie.

Ontvang nu 10 % korting met de code FLAIR10 op de webshop van Pawdenco. Deze actie loopt tot en met maandag 12 februari.

Lees ook: