Home startup VIDEO: dit is de winnaar van onze Flair Start-Up Contest 2016

VIDEO: dit is de winnaar van onze Flair Start-Up Contest 2016

And the winner is...

Flair
Woensdagavond was het eindelijk zover. We kwamen toen te weten wie er de grote winnaar van onze Flair Start-Up Contest 2016 werd. Wie ging er naar huis met 5.000 euro én 75.000 euro marketingbudget? 

Powered by:

Uit meer dan 200 kandidaten werden twee finalisten geselecteerd. Valerie van 'CompaniValli' nam het op tegen Ilse en Matilde van 'De wereld van vos'. Het werd een razendspannende finale. Niemand minder dan vicepremier Alexander De Croo maakte de grote winnaar bekend. Tromgeroffel…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Valerie – 'CompaniValli'

De beestige spelletjes voor verjaardagsfeestjes van Ilse en Matilde waren net niet voldoende voor de hoofdprijs, want die ging naar Valerie van 'CompaniValli'. 

Valerie zou graag een privégezelschapsdienst voor ouderen en mensen met een beperking opstarten. Want in de wereld van een rimpeltje hier en een grijze haar daar is alle hulp meer dan welkom.

Dit gaat mij echt een boost geven!

'CompaniValli' krijgt dankzij onze wedstrijd samen met ING een stevig duwtje in de rug. Valerie is enorm blij met de prijs, want nu kan haar grote droom ook werkelijkheid worden.

Lees ook: