Home Lifestyle Body #FITINABIT: we voegen in WEEK 4 iets extra toe aan de 7...

#FITINABIT: we voegen in WEEK 4 iets extra toe aan de 7 minute work-out

Iedereen heeft dit 'accessoire' thuis liggen.

Elke ochtend posten Flair-fitcoach Amel en redactrice Herlinde een 7 minute work-out online. Morgen gaat de vierde week van start en daarvoor heb je 2 flessen water nodig.

Wie ons Flair fitdossier #FITINABIT al even volgt, is het ondertussen al gewend dat er elke ochtend een 7 minute work-out online komt. Voor de vierde week die morgen 27 mei van start gaat, doen we een specialleke. We voegen een accessoire toe aan de sportsessie dat iedereen sowieso in huis heeft: twee flessen water. Die gaan we gebruiken als gewichtjes om onze spieren nog een beetje extra te trainen

Water, frisdrank, fruitsap of zelfs wijn en wasverzachter

Heb je geen waterflessen in je frigo of berging liggen, gebruik dan flessen frisdrank, fruitsap of zelfs wijn en wasverzachter. Ook het formaat van de flessen kies je volledig zelf: een halve liter, een liter, anderhalve liter of twee liter. Voor de rest blijft alles hetzelfde. 7 minuutjes alles geven om sterker, positiever en met meer energie de zomer in te gaan. Bij voorkeur doe je de work-out ‘s morgens, maar als je in de ochtendrush geen tijd hebt dan kan je gerust een momentje voor jezelf vrijmaken tijdens de middagpauze of op de avond. Succes en vergeet zeker je flessen al niet klaar te leggen.

Volg #FITINABIT ook op onze Facebookpagina.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.