https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Iedereen heeft dit 'accessoire' thuis liggen.

#FITINABIT: we voegen in WEEK 4 iets extra toe aan de 7 minute work-out

Herlinde Matthys


Elke ochtend posten Flair-fitcoach Amel en redactrice Herlinde een 7 minute work-out online. Morgen gaat de vierde week van start en daarvoor heb je 2 flessen water nodig.


Wie ons Flair fitdossier #FITINABIT al even volgt, is het ondertussen al gewend dat er elke ochtend een 7 minute work-out online komt. Voor de vierde week die morgen 27 mei van start gaat, doen we een specialleke. We voegen een accessoire toe aan de sportsessie dat iedereen sowieso in huis heeft: twee flessen water. Die gaan we gebruiken als gewichtjes om onze spieren nog een beetje extra te trainen

Water, frisdrank, fruitsap of zelfs wijn en wasverzachter


Heb je geen waterflessen in je frigo of berging liggen, gebruik dan flessen frisdrank, fruitsap of zelfs wijn en wasverzachter. Ook het formaat van de flessen kies je volledig zelf: een halve liter, een liter, anderhalve liter of twee liter. Voor de rest blijft alles hetzelfde. 7 minuutjes alles geven om sterker, positiever en met meer energie de zomer in te gaan. Bij voorkeur doe je de work-out ‘s morgens, maar als je in de ochtendrush geen tijd hebt dan kan je gerust een momentje voor jezelf vrijmaken tijdens de middagpauze of op de avond. Succes en vergeet zeker je flessen al niet klaar te leggen.

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Volg #FITINABIT ook op onze Facebookpagina.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content