Home Lifestyle Film MUST SEE: voor deze 5 films kopen wij in juni een bioscoopticketje

MUST SEE: voor deze 5 films kopen wij in juni een bioscoopticketje

Juni is misschien niet meteen de meest populaire maand om naar de cinema te gaan, maar we beloven je: er zijn een paar toppers die je toch gezien moet hebben. Wij lijsten met plezier de 5 films op waarvoor wij deze maand naar de bioscoop rennen.

1 / 5
A Dog’s Journey
Red Joan
Yesterday
Booksmart
Toy Story 4
A Dog’s Journey
A Dog’s Journey

In de zalen vanaf: 12 juni. Genre: familie, drama. Met: Josh Gad, Dennis Quaid.

Sommige vriendschappen blijven eeuwig duren. In het hartverwarmende ‘A Dog’s Journey’ leidt de geliefde hond Bailey een gelukkig leven op de boerderij van zijn baasje Ethan en diens vrouw Hannah. Hij heeft zelfs een nieuwe speelkameraad: hun kleindochter CJ. De moeder van CJ besluit echter om te verhuizen met CJ. Wanneer Bailey terechtkomt in een ander hondenleven, gaat hij op zoek naar CJ om haar voor altijd te kunnen beschermen, een belofte die hij maakte aan Ethan. Er start een mooi avontuur gevuld met vriendschap en liefde doorheen meerdere hondenlevens.

Red Joan
Red Joan

In de zalen vanaf: 19 juni. Genre: politie, drama. Met: Judi Dench, Sophie Cookson, Tom Hughes.

De Britse Joan is in de 80 en leidt een rustig leven, wanneer ze plots wordt gearresteerd voor verraad en spionage. Terwijl ze de ernstige beschuldiging onder ogen moet komen, blikt Joan terug op haar jonge jaren. Als jonge beloftevolle Cambridge studente raakt ze bevriend met de excentrieke Sonya en haar neef Leo. Beide zijn van oorsprong Russisch en nauw betrokken bij de Communistische Partij. Haar gevoelens voor de charmante Leo geraken in conflict met haar idealen.

Yesterday
Yesterday

In de zalen vanaf: 26 juni. Genre: komedie, muziek. Met: Lily James, Ana de Armas.

Wat als The Beatles nooit hadden bestaan en jij de enige persoon bent die hun nummers kent? Dit overkomt Jack (Himesh Patel) in de nieuwe film van regisseur Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting, Steve Jobs) en scenarioschrijver Richard Curtis (Love Actually, Notting Hill). Verder met o.a. Lily James, Kate McKinnon en Ed Sheeran.

Booksmart
Booksmart

In de zalen vanaf: 26 juni. Genre: komedie. Met: Lisa Kudrow, Kaitlyn Dever, Billie Lourd.

De beste vriendinnen Amy en Molly staan aan de vooravond van hun diploma-uitreiking wanneer ze beseffen dat ze de afgelopen jaren alleen maar in de bibliotheek hebben gezeten en veel te weinig hebben gefeest. Ze komen er achter dat hun klasgenoten wél de bloemetjes buiten hebben gezet en toch zijn toegelaten op dezelfde universiteiten. Ze besluiten iedereen te laten zien dat zij ook weten wat het is om te feesten! Nu moeten de meiden er alleen wel achter zien te komen waar het examenfeest is waar ze moeten zijn, want dat is informatie die ze niet in hun studieboeken kunnen vinden.

Toy Story 4
Toy Story 4

In de zalen vanaf: 26 juni. Genre: familie, komedie, animatie.

Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de zorg voor Andy en Bonnie. Wanneer Bonnie met tegenzin een nieuw stuk speelgoed, genaamd ‘Forky’, toegevoegd aan haar kamer, ontdekt Woody tijdens een avontuurlijke rondreis met oude én nieuwe vrienden, hoe groot de wereld van speelgoed werkelijk kan zijn.

Bron: Kinepolis België.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.