Home Lifestyle Film ZIEN: Emma Roberts’ nieuwste romantische komedie ‘Little Italy’ is zo cheesy dat...

ZIEN: Emma Roberts’ nieuwste romantische komedie ‘Little Italy’ is zo cheesy dat hij weer cute wordt

'Little Italy' is van dezelfde regisseur als 'How to Lose a Guy in 10 Days' en 'Miss Congeniality'.

In 1988 brak Julia Roberts in Hollywood door met haar rol als de charmante Daisy Araújo in ‘Mystic Pizza‘. Exact 30 jaar later waagt ook haar 27-jarige nichtje Emma zich aan een romantische komedie waar onze favoriete guilty pleasure centraal staat. ‘Little Italy‘ is zo cheesy dat hij weer cute wordt.

‘Little Italy’ vertelt het verhaal van Nikki (Emma Roberts) en Leo (Hayden Christensen), de dochter en zoon van twee rivaliserende pizzarestauranteigenaars in de New Yorkse buurt Little Italy.

Voor de kijker er erg in heeft, wordt ‘Little Italy’ cheesier dan de gemiddelde pizza.

Wanneer Nikki genoodzaakt is om vanuit Londen terug te keren naar New York vanwege problemen met haar visum, ziet ze Leo na al die jaren weer terug en voor de kijker er erg in heeft, wordt ‘Little Italy’ cheesier dan de gemiddelde pizza. En toch durven wij eerlijk toegeven dat ook wij in zwijm zouden vallen als een knapperd als Christensen op een ladder zou klimmen om ons pizza te brengen via het slaapkamerraam.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Regisseur van dienst is Donald Petrie, de man achter ‘How to Lose a Guy in 10 Days’, ‘Miss Congeniality’ en, jawel, ‘Mystic Pizza’. Doen ook mee in ‘Little Italy’: ‘Charmed’-actrice Alyssa Milano als Nikki’s moeder, Jane Seymour, Andrea Martin die je nog kent uit ‘My Big Fat Greek Wedding’ en Danny Aiello die te zien was in ‘The Godfather Part II’.

Wanneer ‘Little Italy’ bij ons in de bioscoop te zien zal zijn, is voorlopig niet bekend.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer films waar wij naar uitkijken: