Home Lifestyle Film ZIEN: Warner Bros. geeft de eerste beelden uit ‘Fantastic Beasts 2’ vrij

ZIEN: Warner Bros. geeft de eerste beelden uit ‘Fantastic Beasts 2’ vrij

Zo duikt er meteen een oude bekende uit de Harry Potter-films op.

Fantastic Beasts
Twitter: @FantasticBeasts

Het is nog meer dan een jaar wachten op de tweede film van ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’, maar ondertussen heeft Warner Bros. al de eerste officiële beelden vrijgegeven. Fast forward naar november 2018, a.u.b.!

Een eerste afbeelding werd begin oktober al vrijgegeven en hier krijg je het paspoort van Newt Scamander te zien. Zijn verzoek om naar het buitenland te gaan werd geweigerd door het Ministerie van Toverkunst omdat hij tijdens zijn vorig reisje niet meegewerkt heeft.

Nu heeft Warner Bros. opnieuw een beeld vrijgegeven. Op het officiële Twitteraccount van ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ kan je een foto vinden van een koffer met de initialen ‘NF’ op. Twee letters die bij echte Harry Potter-fans meteen een belletje doen rinkelen, want dit verwijst natuurlijk naar Nicholas Flamel.

In de caption onder de foto staat ‘The only known maker of the Philosopher’s Stone. What mysteries may be locked away? #MagicInProgress #FantasticBeasts #WizardingWednesdays’. Nu we weten wat er allemaal in de aktetas van Newt Scamander zit, zijn wij wel héél benieuwd naar de inhoud van dit koffertje!

Voor we dit te weten komen, zullen we alleen heel wat geduld moeten uitoefenen, want het duurt nog meer dan een jaar voor het vervolg uitkomt in de bioscoop. Het tweede deel van ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ staat namelijk gepland voor november 2018.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.