Home Lifestyle Film ZIEN: animatiefilm ‘In a Heartbeat’ laat niemand onberoerd

ZIEN: animatiefilm ‘In a Heartbeat’ laat niemand onberoerd

Heeft er iemand nog een zakdoekje op overschot?

'In a Heartbeat'
YouTube: In a Heartbeat Animated Short Film

In de geanimeerde kortfilmIn a Heartbeat’ zie je hoe een jongen verliefd wordt op zijn crash, en wij waren meteen ontroerd door het verhaal van de film. We zijn duidelijk niet alleen, want het filmpje werd op amper twee dagen tijd al meer dan twee miljoen keer bekeken.

In a Heartbeat’ werd gecreëerd door twee studenten, Beth David en Esteban Bavo, uit Florida. Begin dit jaar had het duo een teaser van net geen halve minuut gereleased en toen was het al duidelijk dat de film een pareltje zou worden. Daarna gingen ze via Kickstarter op zoek naar donaties in de hoop om zo hun kortfilm werkelijkheid te laten worden, met succes.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘De film is ontzettend belangrijk voor ons en we hopen dat het iets losmaakt bij mensen van verschillende achtergronden. Verder zijn we ontzettend dankbaar voor alle steun die we de afgelopen maanden gekregen hebben. We zijn anderhalf jaar geleden met dit project begonnen en we hebben écht zo lang op dit moment gewacht’, aldus Beth en Esteban in een interview met Teen Vogue.

Het duo heeft het filmpje op 31 juli online gezet en sindsdien werd het al meer dan twee miljoen keer bekeken. En wij hebben een donkerbruin vermoeden dat dit slechts het begin is…

Lees ook: