Home Lifestyle Film Absurde film ‘Borat’ krijgt na 14 jaar een vervolg

Absurde film ‘Borat’ krijgt na 14 jaar een vervolg

Komiek Sacha Baron Cohen kruipt opnieuw in de huid van het iconische typetje.

borat 2
© getty

Een beeld dat iedereen ongetwijfeld kent, is dat van Sacha Baron Cohen in een fluogroene mankini. Deze scène komt uit de al even knotsgekke film ‘Borat’ die in 2006 een groot succes was. Binnenkort kunnen we de Kazachse reporter nog eens aan het werk zien, want er komt een vervolg op de film: ‘Borat 2’.

Sacha Baron Cohen werd vorige maand gespot in Los Angeles terwijl hij in de huid kroop van zijn iconische rolletje Borat. Er werd daarom al volop gespeculeerd over een vervolg op de knotsgekke film ‘Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan’. Die geruchten werden nu bevestigd door Collider. Meer zelfs, ‘Borat 2‘ zou al helemaal ingeblikt zijn en een aantal belangrijke mensen uit de filmindustrie kregen de prent al in première te zien!

Hilarische situaties

‘Borat’ was ondanks de controversiële uitspraken en grove scènes toch een groot succes. De film bracht zelfs maar liefst 262 miljoen dollar op. Wie de film uit 2006 niet zag, kent sowieso wel het typetje van de Kazachse televisiereporter met grote snor dat komiek Sacha Baron Cohen op een magistrale wijze neerzette. Het verhaal gaat over Borat, een wat wereldvreemde man, die naar Amerika trekt om een reportage te maken over het ‘beste land ter wereld’. Hij wordt ondergedompeld in een cultuur die volledig nieuw is voor hem en dat zorgt voor bizarre, maar hilarische situaties.

Over wat het vervolg zal gaan, is nog niet duidelijk en we weten voorlopig ook niet wanneer de film uitkomt. Sacha dook de afgelopen maanden wel al een aantal keer op als Borat. Zo viel hij, verkleed als country zanger, betogers lastig tijdens een rechts protest in Portland. En in het filmpje hieronder zie je hoe een andere scène wordt opgenomen in een auto. Het is afwachten of we dit terug zullen zien in ‘Borat 2’.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.