Home Lifestyle Film ZIEN: ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ lost twee scènes die ons...

ZIEN: ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ lost twee scènes die ons nog meer doen verlangen

De eerste recensies zijn alvast lovend over Johnny Depps vertolking van Grindelwald.

© YouTube: IGN

Ein-de-lijk is de releasemaand van ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ angebroken. In aanloop naar de release van de tweede ‘Fantastic Beasts’-film, worden er nu twee scènes vrijgegeven.

Nog een héle dikke week wachten en het is zover. Dan verschijnt bij ons na twee lange jaren de sequel van ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ in de zalen. Eddie Redmayne schittert opnieuw als Newt. Jude Law zal de moeilijke rol van Albus Dumbledore  op zich nemen en in deze sequel is er voor Johnny Depp deze keer een grotere rol weggelegd als Gellert Grindelwald.

Om het wachten nét dat tikkeltje draaglijker te maken, werden er nog twee korte scènes van de film gelost. Bovendien sijpelen ook de eerste recensies binnen. Die zijn wisselend, maar zijn voor het merendeel enorm lovend over Johnny Depps vertolking van Grindelwald. Wij kunnen alvast niet wachten om de hele film op het grote scherm te bewonderen.

Twee scènes vrijgegeven

In de eerste scène is te zien hoe Newt Scamander (Eddie Redmayne) en Albus Dumbledore (Jude Law) praten over wie het kan opnemen tegen Dark wizard Gellert Grindelwald (Johnny Depp). Een stukje van die scène werd al vrijgegeven in de trailer van de film, maar nu krijgen we de gehele scène cadeau.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In de volgende scène zien we een halve minuut van de speech van Grindelwald (een fenomenale Johnny Depp).

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ verschijnt bij ons vanaf woensdag 14 november in de zalen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.