Home Lifestyle Fans van ‘Blind Getrouwd’, opgelet: dit mogen jullie verwachten in de achtste...

Fans van ‘Blind Getrouwd’, opgelet: dit mogen jullie verwachten in de achtste aflevering

Wat heeft Damiano toch in petto voor Wendy?

Tel jij ongeduldig af naar de nieuwe aflevering van ‘Blind Getrouwd‘? Dan hebben wij goed nieuws, want dankzij deze kleine spoilers over de koppels kunnen we jullie honger naar meer al wat stillen.

Het is weer maandag en dat wil zeggen dat er vanavond een nieuwe aflevering van ‘Blind Getrouwd‘ klaarstaat voor ons. De kersverse koppels wonen al iets meer dan een week samen, maar nu denken ze vaker aan het moment waarop ze moeten beslissen of ze getrouwd blijven of niet. En dat zorgt natuurlijk voor de nodige stress

1 / 5
Aljosja en Lieve
Mike en Marjolein
Damiano en Wendy
Tim en Esther
Toon en Frie
Aljosja en Lieve
Aljosja en Lieve

‘Wanneer is goed, goed genoeg? En wordt het effectief nog beter als je blijft zoeken?’ Deze belangrijke vragen stelt Aljosja zichzelf vanavond luidop. Hij moet voor enkele dagen naar het buitenland, dus het is spannend afwachten of hij zijn Lieve zal missen. En omgekeerd!

© VTM

Mike en Marjolein
Mike en Marjolein

Ook bij Mike en Marjolein zal het een stille week worden, want de twee zullen elkaar even niet zien. Eerst vertrekt Marjolein op weekend voor haar werk en dan vertrekt Mike naar Zweden. Zal deze afstand hen dichter bij elkaar brengen? Of net niet?

© VTM

Damiano en Wendy
Damiano en Wendy

Wendy belandt deze week met beide benen op de grond. Ze beseft dat ze de eerste week van het samenwonen te veel gepiekerd heeft waardoor ze niet hard genoeg heeft genoten. Tijd voor verandering, denkt ze. En het lijkt erop dat Damiano er ook zo over denkt, want hij heeft een verrassing voor zijn vrouw.

© VTM

Tim en Esther
Tim en Esther

Vorige week kregen Toon en Frie hun trouwfoto’s te zien, maar deze keer is het de beurt aan Tim en Esther. ‘Je ziet dat er toen al een klik was’, klinkt het bij het koppel.

© VTM

Toon en Frie
Toon en Frie

En tot slot hebben we nog Toon en Frie. De twee zien elkaar nauwelijks, want ze hebben allebei een drukke agenda. ‘Dat is ons zwakke punt. En we beseffen dat we daaraan moeten werken’, vertelt het koppel. Zullen ze meer tijd voor elkaar vrijmaken of blijft hun drukke leven de bovenhand nemen?

© VTM

‘Blind Getrouwd’ is vanavond om 20u35 te zien op VTM.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.