Home Lifestyle ‘Familie’-fans, opgelet! VTM pakt deze zomer opnieuw uit met een spannende webserie

‘Familie’-fans, opgelet! VTM pakt deze zomer opnieuw uit met een spannende webserie

De hoofdrolspelers van dienst? Véronique Van den Bossche en Lars De Wulf!

© VTM

Nadat VTM ons vorige zomer een flink dosis feelgood voorschotelde met ‘Tour De Zjef’, mogen we ook dit jaar weer een spannende webserie verwachten. Maak kennis met ‘Spoorloos 88’: de nieuwste en intussen al zevende webserie van ‘Familie’.

‘Familie’-fans zullen na de langverwachte seizoensfinale op vrijdag 28 juni niet lang op hun honger moeten blijven zitten, want na de ontknoping zal VTM meteen de allereerste aflevering van ‘Spoorloos 88’ online zwieren. In die nieuwe webserie krijgen we te zien hoe Véronique en Lars terugkeren naar hun jonge jaren, toen ze nog als buren naast elkaar leefden. Denk aan afleveringen vol verrassende wendingen en ontluikende romantiek.

Zo belandt Lars in een nachtmerrie wanneer zijn babyzusje Amélie door zijn schuld spoorloos verdwijnt uit haar bedje in de tuin. Alles wijst op een ontvoering. Samen met zijn buurmeisje Véronique, die stiekem smoorverliefd op hem is, zet Lars de achtervolging in en probeert hij de dader op te sporen. Kortom, afleveringen die je warm zullen maken voor het nieuwe seizoen dat hoogstwaarschijnlijk op maandag 26 augustus van start zal gaan.

Back in the days

Lars en Veronique kennen elkaar dan ook al sinds hun jeugdjaren, maar wat is er toen precies gebeurd tussen die twee? Hoe werden ze voor het eerst op elkaar verliefd? Om die prangende vragen nu eindelijk te beantwoorden, doen de schrijvers van ‘Familie’ beroep op nieuw, jong geweld. De jonge Lars wordt namelijk vertolkt door Tijmen Van Damme (17), de rol van de 16-jarige Veronique neemt Bloeme Feyaerts dan weer voor haar rekening. Beiden zijn student aan de Kunsthumaniora en lieten zich voor de zomerepisodes van ‘Familie’ helemaal transformeren. Zo moest Bloeme haar haren laten verven om op Véronique te lijken, en flaneren de twee in kledij die je helemaal meeneemt naar de jaren 80.

Verder wordt het verhaal aangevuld met passages in het heden, met de volwassen Lars en Véronique die onderweg naar Cap Blanc Nez terugblikken op de gebeurtenissen van toen. En ook dat blijkt een bewogen rit vol onverwachte hinderissen te zijn…

’Spoorloos ‘88’ gaat op vrijdag 28 juni met een dubbelaflevering van start. Daarna verschijnt er elke weekdag ’s middags een nieuwe aflevering op vtm.be en VTM GO.

Lees ook: