Home Lifestyle ‘Familie’ verwelkomt opnieuw een bekend, nieuw gezicht

‘Familie’ verwelkomt opnieuw een bekend, nieuw gezicht

Haar personage werd afgelopen zomer geïntroduceerd in de webserie van de populaire VTM-reeks.

© vtm

Naast Karen Damen en Jeroen Van Dyck, zal er binnenkort een derde bekend gezicht de ‘Familie’-cast vervoegen: Ann Van den Broeck. De actrice had onlangs haar allereerste draaidag.

We zijn gehecht aan de vaste waarden in onze favoriete reeksen, maar we vinden het ook ongelooflijk tof als er nieuwe personages opduiken die voor (onverwachte) wendingen zorgen. ‘Familie’-fans gaan een mooie tijd tegemoet, want de ‘VTM’-soap verwelkomt niet één, maar drie gloednieuwe gezichten. Dat zijn een voor een geen onbekenden voor tv-kijkend Vlaanderen. Zo kwamen we al te weten dat Karen Damen verpleegster Vanessa zal vertolken en Jeroen Van Dyck kruipt in de huid van verpleger Steve. Ann Van den Broeck mag dat bekende rijtje nu aanvullen.

‘Spoed’

De actrice speelde vroeger mee in onder andere ‘Spoed’ waar ze een koppel vormde met Kürt Rogiers die nu Lars in ‘Familie’ speelt. De laatste jaren stond ze vooral op theaterpodia, maar nu kiest ze toch opnieuw voor het kleine scherm. Ze zal gestalte geven aan Kathleen Moens die met kennis van marketing aan de slag gaat in de Gust-brouwerij. Het zou niet gaan om een klein gastrolletje, want Ann zal enkele maanden te zien zijn in de serie. Haar collega’s zijn alleszins al in de wolken met hun nieuwe tegenspeelster. ‘Zo heerlijk om samen met je te kunnen spelen’, schrijft Sandrine André (Véronique) op Instagram.

Bij echte ‘Familie’-fans doet de naam van het nieuwe personage natuurlijk een belletje rinkelen. Ze dook afgelopen zomer namelijk als tiener op in de webreeks ‘Spoorloos 88’ van ‘Familie’. Vanaf 18 december kunnen we dus de volwassen Kathleen aan het werk zien. Wij hebben een vermoeden dat zij wel eens de nieuwe love interest van Mathias zou kunnen worden…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.