Home Lifestyle Food ‘Eerste Brusselse Burger King opent in september’

‘Eerste Brusselse Burger King opent in september’

Ben jij een Burger King-fan?

© Shutterstock

Momenteel is ons land al twee Burger King-restaurants rijk. Eentje opende een dikke week geleden zijn deuren in Antwerpen, de ander ontving eerder deze week zijn eerste klanten in Charleroi. Maar wanneer is onze hoofdstad aan de beurt?

De burgermeester van Oudergem is zó excited dat hij het nieuws niet langer stil kan houden. De allereerste Brusselse Burger King zou er in zijn gemeente komen. Oudergems burgemeester Christophe Magdalijns verklapt aan de Franstalige nieuwssite DH.net dat de Quick aan de Vorstlaan in Oudergem vanaf september een Burger King-vestiging wordt.

Bouwaanvraag

Omdat er een bouwaanvraag ingediend dient te worden alvorens een Quick-vestiging omgetoverd kan worden tot een Burger King-restaurant, was burgemeester Magdalijns al een tijdje op de hoogte van de toekomstige veranderingen.

In april al werd een bouwaanvraag ingediend om de Quick-pyramidedaken te verwijderen en de gevel om te bouwen. De goedkeuring kwam er in juni. Christophe Magdalijns beweert dat de Burger King-vestiging in september de deuren zal openen. Burger Brands Belgium, het bedrijf achter Quick en Burger King, heeft echter nog niets bevestigd. Fingers crossed!

Lees ook: