Home Lifestyle Food Dopper lanceert nieuwe fles zodat je ook je warme drankje nu milieuvriendelijk...

Dopper lanceert nieuwe fles zodat je ook je warme drankje nu milieuvriendelijk kan meenemen

Je hebt dat plastic flesje water al lang achter je gelaten en neemt nu je drankje mee in een herbruikbare waterfles? Flink zo! Maar om nog een extra steentje bij te dragen, komt Dopper nu met een waterfles die je zowel voor je koude áls voor je warme drankje kan gebruiken. En zo wordt de wereld weer net dat tikkeltje meer plasticvrij!

Sta je ‘s ochtends steevast in de rij voor die grote beker Starbuckskoffie (en staat die kartonnen kop de rest van de week te stinken op je bureau)? Of is je flesje water na die lange hete zomerdag veranderd in een lauw brouwsel dat stante pede de vuilbak in kan? De nieuwe Dopper Insulated houdt je drankje 24 uur lang koud of 9 uur heet én je redt eigenhandig onze oceanen van plasticvervuiling. Win-win!

Dopper Insulated

Plasticvrij

Plasticvervuiling is een wereldwijd probleem en dat kan je niet alleen oplossen’, vertelt Merijn Everaarts, oprichter van Dopper. ‘We willen inspireren en samen met mensen uit de hele wereld een verandering teweegbrengen. En om dat te kunnen doen, mag er voor niemand een excuus zijn om single-use plastic te blijven gebruiken. Of dat nu is dat de kleur van je Dopper niet bij je outfit past, of dat je je water alleen gloeiend heet of ijskoud drinkt. Daarom ben ik zo trots op de Dopper Insulated. Dit product zorgt ervoor dat we echt over de grens impact kunnen gaan maken.’

Want ja, doordat jij een herbruikbare waterfles gebruikt, worden er gemiddeld 40 wegwerpflesjes per persoon minder gebruikt. Meer nog: Dopper doneert 5 % van de netto-omzet aan initiatieven die plasticvervuiling tegengaan en aan drinkwaterprojecten in Nepal.

Klaar om jouw steentje bij te dragen? Je scoort de nieuwe Dopper Insulated in Steamy Pink (onze favoriet!) of Glacier Grey met een inhoud van 350 ml (€ 29,50) of 580 ml (€ 34,50).

Lees ook: