Home Lifestyle Film Dit is ongetwijfeld nu al de engste film van 2018

Dit is ongetwijfeld nu al de engste film van 2018

Bekijk de eerste trailer van 'Slender Man'.

‘Slender Man’ vertelt de mythe van een duistere figuur die kinderen laat verdwijnen en tieners aanzet tot gruwelijke daden. Brrr!

Volgens de legende verschijnt de lange, gezichtsloze man op de achtergrond van foto’s met kinderen. Kort daarna verdwijnen die kinderen op mysterieuze wijze. Enkele jaren geleden brachten Playstation en Xbox al een spelletje uit rond de enge figuur. Nu volgt er een film, en reken maar dat die ons de stuipen op het lijf zal jagen.

Messteken

Tieners gebruiken het verhaal van de ‘Slender Man’ om elkaar schrik aan te jagen, maar de mythe werd in 2014 helaas bittere realiteit toen twee twaalfjarige meisjes een klasgenootje neerstaken om de ‘Slender Man’ tevreden te stellen. Ze lokten het meisje mee naar een bos en gaven haar maar liefst 19 (!) messteken. Gelukkig overleefde de tiener de aanval. De twee daders riskeren een celstraf van 65 jaar.

Bloed

De horrorfilm komt op 18 mei in de zalen in Amerika, waarna België ongetwijfeld snel zal volgen. Wie durft, kan alvast een voorproefje van de film krijgen in de spannende trailer hieronder. Veel donkere bossen, creepy geluiden, bloed en schreeuwende kinderen. Dat belooft!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: