Home Lifestyle Food Dinner On The Lake is terug: dineren onder de sterrenhemel in het...

Dinner On The Lake is terug: dineren onder de sterrenhemel in het midden van een meer

Dinner date met je lief of je beste vriendin?

Na twee succesvolle edities is Dinner On The Lake ook deze zomer weer terug met hun unieke pop-upconcept. Liefhebbers van lekker eten en bijzondere plekjes kunnen van juni tot begin september opnieuw plaatsnemen op een vlot in het midden van een meer voor een feeëriek diner. Heerlijk!

Mag het weleens wat anders zijn dan de Chinees om de hoek of die steengoede brasserie waar jullie misschien al twintig keer geweest zijn? Bij Dinner On The Lake geniet je van een uitmuntende maaltijd op een vlot omgeven door prachtige natuur. Locatie van dit jaar is het pittoreske Waasmunster. Op de kaart? Verfijnde gerechten met een knipoog naar de Aziatische keuken. Elke maand wordt er een nieuw menu geserveerd, dus wij raden aan gewoon drie keer te gaan proeven 😉

Dinner On The Lake

Cocoonen

Heb je geen zin om daarna nog naar huis te rijden en geef je je met plezier helemaal over aan de vrije natuur? Vanaf dit jaar kunnen gasten een overnachting boeken in een van de cocoons rondom het meer. ‘s Ochtends staat er dan ook nog een heerlijk ontbijt gepland. Magischer wordt het niet, toch?

Dinner On The Lake

Reserveren kan vanaf nu zondag, 1 april, op de website van Dinner On The Lake. Snel zijn is de boodschap want er zijn per shift maar 34 plaatsen voorzien. Prijs voor een lunch is € 75, inclusief drank. Voor een diner betaal je € 110, exclusief drank. Wie wil overnachten betaalt € 150 voor 2 personen, inclusief ontbijt.

Foto’s: Stijn Vanderdeelen voor Dinner On The Lake

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.