Home Lifestyle 10 dingen die je op zondag kan doen

10 dingen die je op zondag kan doen

Ideaal om je week goed te starten!

Vriendinnen
© Getty

Wat is er beter dan een lazy Sunday? Een iets minder luie zondag waardoor je uitgerust én voorbereid aan een nieuwe week kan beginnen. Probeer onze tips en ervaar het zelf.

1

Maak je handtas leeg

Maak regelmatig je handtas leeg om te kijken wat je dagelijks met je meedraagt. Anders zeul je voor je het weet een zware betonblok aan je schouder vol oude bonnetjes mee. Hou je tas proper en beperk je tot de noodzakelijke items.

2

Detox je desktop

Staat je bureaublad ook vol met bestanden? Maak je laptop/computer leeg door onnodige bestanden te verwijderen. Zo krijg je meer overzicht en vrije opslagruimte.

3

Verschoon je lakens

Wekelijks je lakens verschonen is een absolute must voor de hygiëne. Maak van zondag je wekelijkse moment om onder verse lakens te kruipen en begin fris aan je week.

4

Snelle work-out

Heb je geen tijd om een uur vrij te maken voor sport? Dan is een work-out van zeven minuten ideaal voor je beperkte tijd.

5

Probeer een nieuw recept

Hou je van koken? Dan is een vrije zondagavond het perfecte moment om iets nieuws te proberen. Nodig je vrienden uit of ga met je favoriete playlist en een glaasje wijn in de hand aan de slag in de keuken. Inspiratie nodig? Hier vind je een heleboel lekkere recepten.

6

Plan je week

Maak een lijstje van alle dingen die je zeker wilt doen in de komende week. Zo heb je minder stress en zal je niets vergeten.

7

Gun jezelf een beautymoment

Verwen jezelf met een gezichtsmasker, want ook je huid verdient een oppepper. Bekijk hier en hier onze favorieten.

8

Neem een bad

Kom helemaal tot rust met een ontspannend bad. Til je me-time naar een hoger niveau met een bruisbal, zoals deze prosecco-, gin-tonic- en rosébruisballen bijvoorbeeld.

9

Start een nieuwe serie

Netflix is de perfecte afsluiter van een productieve/ontspannende zondag. Hier vind je enkele tips.

10

Bereid je maaltijden voor

Food prepping is een van de beste dingen die je kan doen. Als je op zondag een groot deel van de maaltijden voorbereidt, zal je door de week veel tijd én geld uitsparen. Bovendien zal je minder snel grijpen naar ongezonde snacks.

Lees ook: