Home Lifestyle Food HOTSPOT: dineren op het water tijdens stadsfestival ‘Part of Antwerp’

HOTSPOT: dineren op het water tijdens stadsfestival ‘Part of Antwerp’

Lekker uit eten gaan, we love it. Dineren op een unieke locatie? Even more! En laat dat nu net zijn wat het stadsfestival ‘Part of Antwerp’ voor ons in petto heeft: heerlijk eten op onverwachte plekjes in een wondermooie setting in hartje Antwerpen.

Vanaf morgen is de buurt rond de Antwerpse Londenbrug en het Havenhuis het decor voor het bruisende stadsfestival ‘Part of Antwerp‘. Van vuurwerk over 3D Street Art tot een gigantisch slotfeest voor jong en oud. Maar het állerleukste op het programma? Dining On Water, tien dagen lang dineren op… het Waterfront – surprise, surprise. Je eet er volgens het sharing & pairing-concept, per gang krijg je een aantal gerechtjes om te delen met je gezelschap. De focus van die hapjes ligt op groenten, duurzaamheid en ecologie. Reserveren doe je best op voorhand via Tablebooker, maar je kan ook op de dag zelf langslopen en met een beetje geluk is er nog een plekje vrij.

Bus-Kruid-foodfestival

Heb je het niet zo voor het water? Dan kan jij op 15 en 16 september (vrijdag van 16u-24u en zaterdag van 12u-01u) langs de gezellige foodtrucks struinen tijdens het Bus-Kruid-festival. De rode draad? Kruiden in alle vormen, geuren en kleuren. Ook liefhebbers van halal, vegetarische en koosjere specialiteiten kunnen tijdens het foodfestival hun hart ophalen. En tijdens de beerpairing ontdek jij welk speciaal soort biertje er perfect bij jouw favoriete gerecht past. Afsluiten doe je op de dansvloer op de beats van upcoming DJ’s.

‘Part of Antwerp’: praktisch

Van vrijdag 8 t.e.m. zondag 17 september op en rond het Eilandje/Kattendijkdok/Zaha Hadidplein/Red Star Line/Waagnatie/Schengenplein. Bekijk de volledige kalender van ‘Part of Antwerp’ op hun website.

Lees ook: