Home Lifestyle Deze Disney x Smeg-koelkast is té cool

Deze Disney x Smeg-koelkast is té cool

Dé eyecatcher in je keuken.

Instagram @smeg_uk

Smeg lanceert voor de 90ste verjaardag van Mickey Mouse een exclusieve Disneykoelkast. De coolste frigo gecombineerd met de coolste muis, dat resulteert in dé eyecatcher voor je keuken.

Iedereen kent de iconische retro Smegfrigo’s in alle kleurtjes van de regenboog en met de gekste designs, zoals de Engelse vlag. Onze favoriet blijft het pastelroze exemplaar dat je keuken in één klap omtovert tot een Pinterest-plaatje. #interiorgoals maal duizend!

Collector’s item

De roze variant krijgt nu serieuze concurrentie wat betreft de eerste plaats op onze wishlist, want Smeg maakte voor de verjaardag van Mickey Mouse een frigo in Disney-thema. De bekendste muis uit de filmgeschiedenis blaast dit jaar namelijk 90 kaarsjes uit.

Het is een wit model met daarop Mickey die naar de hendel grijpt. Een pareltje in elke keuken, al moet je er wel snel bij zijn. Smeg heeft voor elk jaar dat Mickey bestaat, één Disneykoelkast in aanbieding, wat betekent dat er in totaal maar 90 exemplaren zijn. De Smeg x Disney-frigo is dus een uniek collector’s item, en dat vertaalt zich helaas ook in de prijs. Je moet maar liefst 1900 euro neertellen om je fruit, groenten, sapjes, cava en chocolade fris te houden in een Mickeyvariant.

Lees ook: