Home Lifestyle ‘Dertigers’-acteurs nemen op Instagram afscheid van tweede seizoen

‘Dertigers’-acteurs nemen op Instagram afscheid van tweede seizoen

Ze laten ook weten hoe lang we moeten wachten om te zien wat er tussen Saartje en Pieter gebeurt. 💔

Net zoals in 2019 zijn de eerste zes weken van het jaar voorbijgevlogen dankzij ‘Dertigers’. Donderdag konden fans – die nog niet gebinged hadden op VRT NU – de laatste aflevering van seizoen 2 zien op Eén. Op het vervolg is het nog even wachten, laten de acteurs weten.

Het was te verwachten dat het tweede seizoen van ‘Dertigers’ op een spannend moment zou eindigen, aangezien het al even geweten is dat er een vervolg komt. In de laatste week kreeg de kijker twee hartverscheurende break-ups te verwerken: Tine en Bart gaan scheiden en Saartje dumpt Pieter. Maar is het definitief over?

Om te weten hoe het verhaal verdergaat, moeten we volgens Instagramposts van Kim Van Oncen (Saartje) en Evelien Van Hamme (Tinne) nog een klein jaar wachten. Eén zal het derde seizoen waarschijnlijk in de eerste weken van het jaar uitzenden, net als de vorige seizoenen. De opnames beginnen in mei, aldus Van Oncen.

Ellen ‘Nora’ Verest kijkt er al naar uit om opnieuw op de set te staan met haar favoriete dertigers.

Kristof ‘Alex’ Goffin neemt op zijn manier afscheid van seizoen 2. Met een fragment uit de laatste aflevering…

En met een wel erg spannende foto van hem en collega Tom Dingenen (Bart). We vermoeden dat dit eerder een speelmomentje is dan een echte opname. Of oefenen de acteurs misschien voor een onverwachte wending in seizoen 3? Bring it on!

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.