Home Lifestyle De Gentse Feesten worden nóg heter dankzij ‘de muilcam’

De Gentse Feesten worden nóg heter dankzij ‘de muilcam’

Dé ideale kans om die hottie naast je van dichtbij te leren kennen.

shutterstock

De Gentse Feesten gaan morgen van start, en de social app Twoo houdt opnieuw elke nacht om 2 uur een muilmarathon op de Vlasmarkt. Heeft ‘de muilcam’ je in het vizier, geef dan de persoon naast je een dikke smakkerd live op het groot scherm.

Mensen uit Gent en omstreken kijken er al maanden naar uit, en morgen is het eindelijk zover: de Gentse Feesten. Eén groot volksfeest vol plezier, muziek, lekker eten, nog meer lekker drinken én liefde. Dat laatste mogen we de laatste tijd in onze sombere wereld wel een beetje meer voelen, en daarom organiseert de sociale app Twoo opnieuw een muilmarathon.

De bedoeling is dat iedereen elkaar om 2 uur ‘s nachts een dikke smakkerd geeft. ‘Het initiatief was vorig jaar een groot succes‘, zegt de woordvoerder van Twoo, Lien Louwagie. ‘Dus daarom besloten we er dit jaar een schepje bovenop te doen.’

Openingszinnen worden overbodig

Iedereen kent ongetwijfeld de befaamde kisscams van op grote Amerikaanse sportwedstrijden. De camera zoekt leuke stelletjes in de tribune, zoomt op hen in en vervolgens moedigt het volledige publiek hen aan om elkaar te kussen. De Vlasmarkt krijgt nu van 13 tot en met 22 juli zijn eigen persoonlijke ‘muilcam‘.

Ga dus iets voor 2 uur naar het bekende plein aan de Charlatan, stel je strategisch op naast een hottie en hoop dat de camera zijn lens op jou richt! Simple comme bonjour. Al die pientere openingszinnen worden overbodig, want het ijs is onmiddellijk gebroken, of zeg maar gesmolten! Twoo liet speciaal een extra groot scherm plaatsen op het plein, zodat toekomstige tortelduifjes hun kans zéker niet kunnen missen.

We zien jullie op de Vlasmarkt, en wie weet op het grote scherm!

Lees ook: