Home Lifestyle Film ZIEN: beleef je kinderjaren opnieuw met de ‘De Fabeltjeskrant’-film

ZIEN: beleef je kinderjaren opnieuw met de ‘De Fabeltjeskrant’-film

Nostalgie ten top!

© Dutch FilmWorks

Heb je zin in een flinke portie nostalgie? Ga dan zeker vanaf woensdag 3 april naar ‘De Fabeltjeskrant: De Grote Dierenbos-Spelen’ kijken in de bioscoop.

‘De Fabeltjeskrant’ was in de jaren 70, 80 en 90 een bijzonder populair kinderprogramma. Velen onder ons zaten vroeger steevast voor bedtijd in onze pyjama te kijken naar de avonturen van Meneer de Uil, Juffrouw Ooievaar, Meneer de Raaf en al hun vriendjes in het Grote Dierenbos in Fabeltjesland.

Bekende Vlamingen

Alleen al bij het horen van het bekende intromuziekje worden we teruggekatapulteerd in de tijd. Heb je zin om je nog eens de volle 83 minuten vijf jaar oud te voelen? Dat kan, want vanaf woensdag 3 april speelt de film ‘De Fabeltjeskrant: De Grote Dierenbos-Spelen’ in de bioscoop. Nostalgie verzekerd!

Zoals altijd valt er opnieuw heel wat te beleven in het Grote Dierenbos. Stoffel wil leren vliegen, Juffrouw Ooievaar organiseert een picknick, maar ze vergat Bor de Wolf uit te nodigen, én de jaarlijkse Dierenbos-spelen worden opnieuw georganiseerd. Dit keer nemen Meneer de Raaf en Juffrouw Ooievaar het tegen elkaar op in de superspannende wedstrijd.

Heel wat bekende Vlamingen lenen hun stem aan de diertjes. Zo spreekt Walter Baele de stem van Meneer de Uil in, Tine Embrechts vertolkt Juffrouw Ooievaar en haar partner Guga Baùl kruipt in de huid van Meneer de Raaf. Benieuwd wat je mag verwachten? Kijk dan zeker naar de trailer hieronder.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.