https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Film ZIEN: trailer van live-actionremake van ‘Dora The Explorer’

ZIEN: trailer van live-actionremake van ‘Dora The Explorer’

Onder andere 'Desperate Housewife' Eva Longoria, Michael Peña en Benicio del Toro spelen mee in de film.

© paramount pictures

De live-actionremake van het populaire Nickelodeon kinderprogramma ‘Dora’ komt deze zomer in de bioscoop. In ‘Dora & the Lost City of Gold’ speelt onder andere ‘Desperate Housewife’ Eva Longoria mee.

‘Dora The Explorer’ is een populair Mexicaans-Amerikaans kinderprogramma dat ook bij ons op Nickelodeon speelt. In de serie gaat Dora telkens met haar vriendje Boots, een aapje, op avontuur. Het is de bedoeling dat de kijker Dora helpt in haar zoektocht. Het meisje spreekt ook af en toe Engels waardoor heel wat kindjes op die manier hun eerste woordjes in een andere taal leren.

Ouders redden

Nickelodeon besloot nu samen met Paramount Pictures om ‘Dora’ in een live-actionremake te gieten: ‘Dora &the Lost City of Gold’. De film is op een ouder publiek gericht dan de serie, maar het concept blijft hetzelfde: Dora die op ontdekkingstocht gaat. Dit keer onderneemt ze samen met een aantal vrienden een gevaarlijke tocht door de jungle om haar ouders te redden en de ‘verloren gouden stad’ te zoeken.

Actrice Isabela Moner kruipt in de huid van de kleine ontdekkingsreiziger Dora, en de gelijkenis is treffend. Haar ouders worden gespeeld door bekende sterren: ‘Desperate Housewife’ Eva Longoria en Michael Peña uit ‘Narcos’. In elke film is er natuurlijk ook een slechterik, en bij Dora is dat de vos Zwieber die voortdurend haar spullen tracht te stelen. Benicio del Toro zal dat stemmetje inspreken.

De film komt in augustus uit in de bioscoop. Benieuwd wat je mag verwachten van deze film, naast een serieuze portie nostalgie natuurlijk? Kijk dan zeker naar onderstaande trailer:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: