Home Lifestyle Film OMG: er komt een kerstfilm van ‘A Cinderella Story’

OMG: er komt een kerstfilm van ‘A Cinderella Story’

15 jaar na de allereerste film krijgt de levensechte versie van Assepoester een feestelijk vervolg.

© photo news

‘A Cinderella Story’ met Hilary Duff als levensechte Assepoester en Chad Michael Murray als haar prins blijft een van de beste chickflicks ooit! De film krijgt nu, 15 jaar later, een kerstsequel.

We krijgen nooit genoeg van Disney, sprookjes en romantische komedies. En al zeker niet van een combinatie van deze drie! Daarom waren we in 2004 ook gek op ‘A Cinderella Story’. De film was een levensechte versie van de Disneyklassieker en het wereldbekende sprookje Assepoester. Oké, het feit dat Chad Michael Murray erin meespeelde had daar ook iets – lees: véél – mee te maken. We zijn dan ook in de wolken om jullie mee te delen dat er een kerstfilm komt van deze romantische prent!

Halloweenfeestje

In de allereerste film speelt Hilary Duff de verlegen Sam. Nadat haar vader sterft, blijft ze alleen achter bij haar verschrikkelijke stiefmoeder en twee stiefzussen. Die behandelen haar als een – pardon our French – stuk stront. Sam kan zich gelukkig optrekken aan de fijne gesprekken die ze online voert met Austin, die later de populairste jongen op school blijkt te zijn. Tijdens een gemaskerd halloweenfeestje verliest Sam haar gsm, waarna Austin verwoed op zoek gaat naar zijn moderne Assepoester.

Ondertussen verschenen er al drie andere ‘A Cinderella Story’-films, maar deze vijfde wordt heel speciaal. Er wordt namelijk een kerstsausje over gegoten. De film zal ‘A Cinderella Story: Christmas Wish’ heten, en heeft natuurlijk zoals de andere een gelijkaardig Assepoesterverhaal. Deze keer wil singer-songwriter Katherine absoluut doorbreken, maar daar steekt haar stiefmoeder een stokje voor. Samen met haar stiefzussen verplicht de ‘heks’ haar om als zingende elf te werken in Santa Land. Als een geluk bij een ongeluk komt ze daar iemand tegen waar ze halsoverkop verliefd op wordt.

Kerstperiode

Opnieuw geen Hilary en Chad in deze film, maar wel Laura Marano als Katherine en Gregg Sulkin als hottie Dominic. Het is nog niet bekend wanneer de film precies uitkomt, maar als we de titel mogen geloven dan denken we dat het rond de kerstperiode zal zijn. In afwachting kan je de andere films nog eens bekijken, pure nostalgie!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

View this post on Instagram

Oh hey there #ThePerfectDate

A post shared by Laura (@lauramarano) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: