Home Lifestyle 7 romantische date-ideetjes waarvoor je je huis niet hoeft te verlaten

7 romantische date-ideetjes waarvoor je je huis niet hoeft te verlaten

Voor deze dates blijf je gewoon lekker binnen.

Date-ideetjes voor koppels
© Getty
Date night vanavond? Niks mis met een beetje ‘Netflix and chill‘, maar er zijn nog een heleboel andere leuke, originele date-ideetjes waarvoor je het huis niet hoeft te verlaten.

1. Maak een minithemafeestje

Kijk naar een reisreportage en kook een maaltijd die geïnspireerd werd door de verschillende bestemmingen. Samen koken dwingt je om als een team samen te werken. En jullie kunnen samen fantaseren over jullie volgende reisje.

2. Speel een gezelschapsspel

Spelletjesavonden moeten niet per se gebeuren in familieverband. Klassiekers als Monopoly, Scrabble of Twister kunnen net heel erg leuk zijn onder jullie tweetjes (of misschien wel een van deze spelletjes om met twee te spelen). Maak er desnoods een volwassen variant van en ga aan het strippen! Hier vind je bijvoorbeeld 10 van de leukste erotische spelletjes om samen te spelen.

3. Picknick

Je hoeft niet per se naar het park om te picknicken. Stel een lekker mandje samen, grijp een dekentje en wat kaarsen bij elkaar en breng ze naar je veranda, tuin of balkon. Kleed je eventueel op om meer het gevoel van een écht uitje te creëren.

4. Stel elkaar vragen

Uit een bekend experiment blijkt namelijk dat je een koppel verliefd kan laten worden op elkaar door hen op deze 36 vragen te laten antwoorden terwijl je elkaar in de ogen kijkt.

5. Hou een at home-dansfeestje

Laat je favoriete muziek door de boxen klinken en loosen up. Maak zoveel plezier als je zou maken op café, maar dan zonder het publiek.

6. Massage, please

Geef elkaar een heerlijk (erotische) massage. De rest komt vanzelf… Niet helemaal zeker hoe je dat best aanpakt? Hier lees je hoe!

7. Get sweaty

Je vindt gemakkelijk yoga- of fitnessvideo’s voor thuis op YouTube. De endorfines die vrijkomen wanneer je zweet zullen (echt waar!) je aantrekkelijkheid verhogen, en het motiveert jullie allebei om te bewegen. En wie weet wel meer 😉

Lees ook: