Home Lifestyle 5 date-ideetjes voor als je niet naar buiten wil

5 date-ideetjes voor als je niet naar buiten wil

Wat doe jij deze zondag?

Je hebt zo van die dagen dat je echt geen moeite wil doen om naar buiten te gaan. Maar gewoon in de zetel hangen wordt ook snel saai. Geen probleem, wij zochten voor jou 5 leuke date-ideetjes waarvoor je de deur niet uit hoeft. Laat maar lekker regenen!

Spelletjesmarathon

Of het nu Mario Kart op de Nintendo is, of een namiddagje oldskool Monopoly. Hou een scorebord bij van alle spelletjes die jullie hebben gespeeld en vier de winnaar nadien uitbundig. Spreek wel af om niet té competitief te zijn, het moet leuk blijven!

Kookwedstrijd

Hou een echte ‘masterchef‘-wedstrijd. Jullie maken voor elkaar een voor-, hoofd- en nagerecht. Daarna geven jullie elkaar punten op originaliteit, presentatie en smaak. Extra punten voor sfeer en gezelligheid, uiteraard 😉

Wellness

Wie zegt dat een wellnessbehandeling duur moet zijn? Verwen elkaar met zelfgemaakte gezichtsmaskers, massages en scrubs. Op het einde van de dag zijn jullie meer ontspannen dan ooit tevoren.

Indoorpicknick

Je hoeft niet naar buiten te gaan om een romantische picknick te houden. Leg een deken op de grond, zet kaarsjes in huis, haal wat hapjes en je lekkerste fles wijn boven en klaar! Ook handig dat je nadien niet terug naar huis hoeft te rijden.

Verkleden

Wie denkt dat verkleden alleen voor kinderen is, ziet het fout. Je kan het superleuk maken door elkaar opdrachten te geven, of gewoon mekaar aan te kleden. Wedden dat je nog nooit zoveel lol gehad hebt?

Meer leuke date-ideetjes: