Home Lifestyle 5 (ondeugende) date-ideetjes die perfect zijn voor de winter

5 (ondeugende) date-ideetjes die perfect zijn voor de winter

't Is eens iets anders dan schaatsen.

Koppel date
© Shutterstock
Het mag dan nog de schoonste tijd van ‘t jaar zijn, het is buiten nogal koud en dat maakt het vaak behoorlijk moeilijk om sexy date-ideetjes te vinden. In plaats van de typische schaatsbaanbezoekjes of wijn bij open haard, bedachten wij enkele grappige, en af en toe ondeugende, dates voor de wintermaanden.
1 / 5
1. De stoofpotjes (of take-out)-challenge
2. Volg een boksles
3. Hot, hot, heat
4. Probeer ergens uniek te gaan eten
5. Ga op cocktailkroegentocht
1. De stoofpotjes (of take-out)-challenge
1. De stoofpotjes (of take-out)-challenge

De temperatuur is onder nul en jullie gaan liever niet de straat op, op zoek naar een tof restaurantje. Plan een avondje waarop jullie samen koken (of eten bestellen) en doe mee aan de stoofpotjeschallenge. Missie: terwijl je potje een tijdje op het vuur verder pruttelt, of jullie wachten op jullie delivery boy, bezorgen jullie elkaar een fantastisch orgasme. Spendeer de rest van de avond met een fles wijn om te vieren.

Foto: Unsplash

2. Volg een boksles
2. Volg een boksles

Wat kan je binnen doen, is superintensief, ga je lekker van zweten en geeft jullie allebei een fantastisch gevoel achteraf? Juist, bokslessen! Kijk eens rond bij je plaatselijk fitnessclub of jullie eenmalig zo’n les kunnen bijwonen. De ideale uitlaatklep voor al je frustraties, spanningen en stress van de afgelopen week. Helemaal toegelaten om daarna samen te vieren tijdens het diner, inclusief héél veel cava.

Foto: Unsplash

3. Hot, hot, heat
3. Hot, hot, heat

Het is koud, dus blijf je binnen. Enige uitdaging: naakt rondlopen, all day long. Zet de verwarming een tikkeltje lager – bespaart jullie meteen die gepeperde rekening – en hou elkaar warm door de hele dag zo dicht mogelijk in elkaars buurt te blijven. Van het een komt het ander en voor je het weet, houden jullie een seksmarathon. Extra punten als jullie ondertussen alle afleveringen van jullie favoriete serie kunnen kijken.

Foto: Shutterstock

4. Probeer ergens uniek te gaan eten
4. Probeer ergens uniek te gaan eten

Als je dan toch de koude trotseert, probeer dan eens iets anders dan jullie favoriete restaurantje. Hou niet te veel rekening met het prijskaartje of het aantal Michelinsterren, wel met de ervaring. Ga op zoek naar diners met show bijvoorbeeld, eet eens in een tram, of ga de lucht in om je eten te verorberen. Hier vind je bijvoorbeeld een lijstje met de meest unieke restaurants ter wereld (en ja, ook vlakbij huis).

Foto: Eric Kleinberg Photography

5. Ga op cocktailkroegentocht
5. Ga op cocktailkroegentocht

De beste cocktails worden gemaakt tijdens de winter: hete beboterde rum, munt, whiskey en zo veel meer… Kies samen een drankje op de kaart en beoordeel daarna elke bar waar je komt en elke cocktail die je voorgeschoteld krijgt.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.