Home Lifestyle Danira Boukhriss leest dit jaar de Belgische punten voor op het Songfestival

Danira Boukhriss leest dit jaar de Belgische punten voor op het Songfestival

En jij kan beslissen wat er achter haar te zien zal zijn!

Foto: Photonews

Tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival zal Danira Boukhriss Terkessidis de punten voor België voorlezen. De presentatrice zal daarvoor afzakken naar Lissabon. Of onze Sennek daar zal staan met haar ‘A Matter of Time’, valt nog even af te wachten.

Kruis zaterdag 12 mei alvast aan in je agenda, want dan vindt de grote finale van het Eurovisie Songfestival plaats in Lissabon. Niemand minder dan Danira Boukhriss zal de punten voor ons land voorlezen. Dat doet ze ook mocht Sennek op 8 mei niet door de halve finale geraken. Ons land moet namelijk sowieso punten uitreiken.

Achtergrond

Wat er achter Danira te zien zal zijn, is nog niet helemaal duidelijk. Wat wel al vaststaat, is dat het een beeld zal zijn van Brussel na zonsondergang. Wie wil, kan zelf een foto of video insturen via de website van Eén. De zender kiest uit alle inzendingen de drie beste uit.

Vlak voor de finale kan het grote publiek op de beste afbeelding stemmen via een poll op Facebook. Er hangt geen geldprijs aan vast, maar wel een grote eer. Het winnende beeld zal namelijk door ongeveer 200 miljoen mensen bekeken worden.

Peter Van De Veire zal naar gewoonte de rol van Songfestivalcommentator op zich nemen.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.